Gå til indhold
FORSIDEN | LÆS OP | REN TEKST | PRINT | SITEMAP |
Header
Sygehus LillebæltpilPatienterpilTemaer for patienter

Temaer for patienter

Her finder du links til andre sider som henvender sig til patienter og pårørende


Link Breve og e-mails fra og til sygehuset
Når du venter en indkaldelse eller anden post, fx et prøvesvar, fra Sygehus Lillebælt, skal du tjekke din indbakke på Borger.dk eller e-boks.dk. Vi sender nemlig brevene digitalt.
Link 10 gode råd om sikkerhed til patienter
Til dig der er patient er her 10 gode råd om sikkerhed, når du er på sygehuset ...
Link 3 gode råd om sikkerhed til pårørende
Til dig, der er pårørende, er her tre gode råd om sikkerhed, når dit familiemedlem eller din ven er på sygehuset ...
Link Husker du at stille spørgsmål?
Inden din samtale med din læge eller sygeplejerske er det vigtigt at du forbereder dig, så du er sikker på at du får svar på de spørgsmål, som er vigtige for dig. Få den gratis spørgeguide "Godt du spør'" her ...
Link Fotografering på Sygehus Lillebælt
Hvis du vil fotografere, er her et par råd, du bør være opmærksom på ...
Link Akuthjælp på din mobil
Med regionernes gratis akuthjælp-app kan du hurtigt få overblik over dine muligheder for akuthjælp. App’en dækker akuthjælp i hele landet
Link Donorregistrering
Du kan tilmelde dig Donorregistret via sundhed.dk. Hvis du skifter mening, kan du til enhver tid ændre dine valg. Læs mere om Min donorregistrering.
Link Tjek din e-journal
I din e-journal kan du se personlige journaloplysninger fra de offentlige sygehuse i Danmark. Bemærk, e-journal åbner i nyt vindue. Du skal tillade pop-up for at se e-journal.
Link Patienthåndbogen - alt om sygdom
Patienthåndbogen er henvendt til borgere og indeholder 3000 artikler om symptomer og sygdomme og om hvordan du kan lindre og forebygge dem. Du kan også læse om forskellige former for undersøgelser og behandling.
Link Unge og Sorg
Unge og Sorg er et tilbud til unge i alderen 16-28 som har mistet en forælder eller har en forælder der er fysisk syg. Det kan være at deltage i en sorggruppe, individuelle samtaler, eller møde eller tale med andre unge der har mistet en forælder.

Siden er sidst opdateret 07-06-2017.
Kontakt: Organkirurgisk Afdeling K - Svendborg SygehusSygehus Lillebælt | Telefon 76 36 20 00 | Send sikker e-mail til Sygehus Lillebælt